Què fem

El projecte Passejant Junts ofereix la possibilitat als instituts de Barcelona de prendre part en visites guiades per la ciutat de la mà de qui millor coneix la vida al carrer: algú que hi ha viscut.

Les visites es faran dos cops per setmana, tindran una duració aproximada de dues hores i consistiran en una primera xerrada introductòria, continuaran amb una visita guiada pel barri en companyia d’una persona sense llar que hi hagi viscut i acabaran amb un debat final al carrer amb aquesta persona, on els joves podran fer-li preguntes i aprendre sobre aquesta realitat tan desconeguda com ignorada.

El projecte Passejant Junts ha estat aprovat i finançat per la Unió Europea, dins el marc del programa Joventut en Acció, i compta amb la col·laboració de la Fundació Arrels, una entitat que des del 1987 es dedica a l’atenció de persones sense llar.

eixample        Horarisok

No és el primer cop que s’organitzen xerrades entre joves i gent sense llar, però sí que és la primera vegada que, a Barcelona, aquestes trobades es porten més enllà i se situen en un context real, fora de les aules i els espais tancats.

Estem convençuts que el futur és a les mans dels joves i per aquest motiu volem ajudar-los a encaminar-se cap a un món de comprensió i tolerància entre les persones, sigui quina sigui la seva condició.

Esperem que ens contacteu ben aviat perquè puguem començar a passejar junts!

Per a més informació: Consulta les nostres rutes

 

Anuncis